Busy boards

Copil ocupat, parinti fericiti

Busy boardul nu este un cadou doar pentru copilul tau, ci poate fi un cadou si pentru tine. Este o jucarie educativa si interactiva care iti va tine copilul ocupat cu orele, iar tu ca parinte vei putea avea un moment de respiro.

Copilul nu doar se joaca, ci prin multimea activitatilor de pe placa isi dezvolta in mod natural abilitatile practice de care are nevoie in viata de zi cu zi, si mai apoi pentru gradinita.

Starneste-i curiozitatea cu unul din busy board-urile Little Handy!

Un exemplu

Copil + busy board = ♥

Beneficii

JUCARIE MONTESSORI 15-IN-1

Fiecare busy board contine 10, 12 sau 15 activitati diferite: usite, incuietoare, rotite, intrerupator, priza, fermoar, elastic, puzzle, oglinda.

INVATA PRIN JOACA 

Cea mai buna alternativa a ecranelor. Placa senzoriala este o sursa creativa de dezvoltare a gandirii logice, a perseverentei sau abilitatilor ca motricitatea fina, dexteritatea, coordonarea mana-ochi.

Siguranta

Busy board-urile produse de noi sunt testate si certificate in conformitate cu normele europene pentru siguranta jucariilor EN 71. Ele sunt concepute din materiale de calitate pentru copii de 12luni+, de aceea toate elementele au fost selectate cu atentie si adaptate manutelor mici, copiii fiind in siguranta pe toata durata utilizarii lor. 

DESIGN MODERN

Pe langa utilitatea acestei jucarii, busy board-ul Little Handy poate fi si o piesa importanta in designul camerei copilului tau.

JUCARIE PENTRU CALATORII

Unele modele au fost concepute special cu un maner pentru a putea fi transportate oriunde chiar de catre copil.

COSTURI REDUSE

In loc sa cumperi 10-15 jucarii obisnuite, poti cumpara un busy board care sa le contina pe toate.

IDEAL PENTRU GRADINITE, CENTRE EDUCATIONALE, SPATII DE JOACA

Aceasta jucarie interactiva poate fi o resursa ideala in pregatirea lectiilor si activitatilor de zi cu zi la gradinita sau in cadrul sesiunilor de terapie ocupationala pentru copiii cu autism sau deficiente motorii.

CADOU UNIC

Sansele sunt foarte mici ca sarbatoritul sa aiba o jucarie similara. Surprinde-l cu ceva unic si practic. Ne ocupam noi de impachetarea lui, trebuie doar sa ne comunici acest lucru.

Produse facute cu grija si dragoste in Oradea.